Selected Sources of Synergistic Benefits in Merging Companies - Polednáková, Anna, 1957-
Globalizácia spôsobuje technologický pokrok a zintenzívnenie globálnej konkurencie. Analýza, charakteristika a definícia synergického efektu, hlavných zdrojov synergie a kľúčových premenných pri hodnotení synergií. Zdroje synergie ako zvýšenie výnosov a zníženie nákladov. Súčasný stav na Slovensku a v zahraničí.