Zmeny v riadení ľudských zdrojov v kontexte vplyvu štvrtej priemyselnej revolúcie - Puhovichová, Diana, 1994-
Štvrtá priemyselná revolúcia (Industry 4.0) ako výsledok viacerých procesov - internacionalizácia, rozvoj informačných technológií a hyperkonkurencia. Zmeny v riadení ľudských zdrojov v kontexte vplyvu štvrtej priemyselnej revolúcie. Manažment ľudských zdrojov. Koncepčný rámec Smart HR 4.0. Nábor a rozvoj talentov v podniku a ukončenie pracovného pomeru. Organizačná štruktúra a štýly vedenia.