RECENZIA: Gajdošík, T.: Manažérske organizácie v cieľových miestach cestovného ruchu, Banská Bystrica, Belianum, 132 s., ISBN 978-80-557-1663-3 - Gúčik, Marián
Autor si za cieľ zvolil rozpracovať a systematizovať problematiku cieľového miesta a manažérskych organizácií preskúmaním situácie na Slovensku a v zahraničí, a navrhnúť nové prístupy k cieľovému miestu a manažérskym organizáciám. Využíva pritom kvantitatívne a kvalitatívne metódy skúmania.