Juraj Fehervari: Be Lenka vyrába výnimočné produkty s vyšším zmyslom - Bobáň, Václav
Žilinská firma Be Lenka zbiera jeden úspech za druhým. Z malého start-upu sa rýchlo stala stabilná a úspešná firma. V čom je koncept Be Lenka výnimočný? Hlavne tým, že sa nám podarilo povýšiť klasickú obuv na úplne inú úroveň komfortu s mnohými zdravotnými benefitmi. V lokálnych podmienkach vyrábame z prémiových európskych materiálov výnimočný produkt, ktorého používanie má vyšší zmysel.