Unikátny model tržieb spoločnosti pozostávajúci z rôznych typov finančných tokov - Remeňová, Katarína, 1982-
Výkonnosť modelu výnosov. Koncepcie modelu tržieb a jeho jednotlivých tokov vo vzťahu k vybraným parametrom podnikateľského modelu a základným finančným a produkčným ukazovateľom. Na základe Pearsonovej korelácie rozsah modelu výnosov závisí hlavne od počtu ďalších obchodných aktivít spoločnosti.