Slovenskí športovci skórujú aj v biznise - Miliónové tržby a budovanie silných značiek - Matz, Jozef
Nie každý úspešný športovec musí skončiť ako tréner alebo funkcionár v klube či športe, ktorého bol dlhé roky ozdobou. To platí aj v prípade slovenských športovcov. Ste zvedaví, v akých oblastiach podnikajú?