Z nuly medzi elitu trailového sveta - Inov 8 útočí s revolučným grafénom - Matz, Jozef
Značka Inov-8 o rok oslávi jubilejné 20. narodeniny. Počas dvoch dekád sa z malej neznámej ostrovnej firmy stala jedna z najuznávanejších a najkvalitnejších veličín v bežeckom svete. Stále častejšie je ju vidieť aj na Slovensku. Na tri otázky nám odpovedal ambasádor značky a úspešný trailový bežec Hallvard Schjølberg.