Využívaní sociálních sítí místními samosprávami geografický kontext - Kebza, Martin
Lokálny marketing a využívanie sociálnych sietí. Mapovanie využívania dvoch sociálnych sietí (Facebook, Instagram) miestnymi samosprávami, medzi obcami Plzenského a Karlovarského kraja. Na príklade celkom 635 obcí sa overuje, či je Facebook dominantne používanou sociálnou sieťou, akým spôsobom sa medzi týmito obcami šíri aktivita na týchto médiách, aké sú prioritné účely využívania tejto formy komunikácie, ale aj aké sú územné a štrukturálne rozdiely v používaní i na základe veľkosti obce, indexu efektivity či staroby obce. Rozdiely v používaní medzi veľkými a malými obcami a zameranie na základnú informovanosť obyvateľov obce a propagáciu kultúrnych podujatí.