Cena ITAPA: IT sieň slávy
Platformu ITAPA sme založili v roku 2002. Skladá sa z podujatí, ktoré poskytujú priestor pre kľúčových hráčov politickej a profesionálnej sféry na stretnutia, výmenu poznatkov a skúseností, ale aj z prestížnej súťaže Cena ITAPA. V tejto súťaži oceňujeme IT projekty, ktoré sú prelomové, inovatívne alebo pomáhajú zlepšovať spoločnosť. Za 18 rokov sme videli množstvo skvelých projektov, vďaka ktorým sa Slovensko posunulo vpred, povedal Michal Ivantyšyn, výkonný riaditeľ ITAPA.