Bude Nikola Corporation po úspešnom IPO stúpať slávnej Tesle na päty? - Lacenová, Olívia
Zdá sa, že firmy, ktoré sa aj napriek neistote z následkov koronakrízy rozhodli riskovať a neodložiť vstup na burzu, sú odmeňované výrazným úspechom. Spoločnosť Nikola Corporation, konkurent slávnejšej Tesly, má veľké ambície v segmente alternatívneho pohonu áut. Konkrétne do segmentu palivových článkov, čiže áut na vodíkový pohon.