Ethical Behaviour of Germany Enterprises During the Corona Crisis & a Consideration Focussing on the Period After the Crisis - Sievers, Georg, 1967-
Miera spoločnosti prijímať pôžičky a granty poskytované v čase korona krízy v eticky vyhovujúcich podmienkach. Účinky prijatia týchto nástrojov na ekonomiku. Mikroekonomické a makroekonomické dôsledky. Prognózy, opatrenia a odporúčania zabraňujúce negatívnym dôsledkom. Hodnotenie firemného správania v etickom kontexte na pozadí korona krízy. Prijatie expanzivity trhu. Efektívnosť trhu. Etické obchodné modely. Kapitalistický akčný rámec.