Vocational Education and Innovation - Aufner, Anton, 1956-
Diskusia a prebúdzanie povedomia o vzťahu a vplyve odborného vzdelávania a prípravy na inovácie. Odborná príprava a vzdelávanie a sú jedným zo základných prvkov hospodárskeho rastu. Je nevyhnutnou podmienkou úspechu a konkurencieschopnosti inštitúcií, organizácií a spoločností. Ekonomický rast je založený na inovácii a technologickom transfere krajiny.