Súčasné chápanie pojmu "kvalita" v kontexte podnikového vzdelávania - Sochanič, Vladislav
Pojem „kvalita“ chápaný zo strany podnikov pôsobiacich na území Slovenskej republiky v kontexte podnikového vzdelávania. Pojem „kvalita vzdelania / vzdelávania“. Kvalita vzdelávacieho procesu.