Aktuálny vývoj v otázke paralýzy systému riešenia obchodných sporov vo WTO - Brocková, Katarína, 1976-
Analýza aktuálneho vývoja v otázke ďalšieho možného fungovania Odvolacieho orgánu WTO a tým aj zachovania systému riešenia obchodných sporov WTO ako takého. Mnohostranné dojednanie o dočasnom odvolacom arbitrážnom konaní medzi niektorými členmi WTO ponúka v čase najväčšej krízy fungovania mnohostranného obchodného systému čiastočné východisko zo vzniknutej situácie.