Manažment zmien a jeho uplatňovanie podnikmi na Slovensku a v zahraničí - Szabo, Ľuboslav
Vyhodnotenie metódy riadenia zmien a posúdenie jej aplikáciu v spoločnostiach na Slovensku a v zahraničí. Charakteristika riadenia zmien, spôsoby aplikácie a prínos pre spoločnosť. Výsledky prieskumu realizovaného na Slovensku.