Nelátkové behaviorálne závislosti a riadenie ľudských zdrojov Prístupy personálneho manažmentu k workoholizmu - Szarková, Miroslava, 1951-
Nástup etapy štvrtej priemyselnej revolúcie má za následok negatívny dopad na duševné zdravie pracovnej sily. Definícia workaholizmus (work addiction). deskripcia a charakteristika behaviorálnej nelátkovej závislosti workoholizmu, jej zdrojov a prejavov v intenciách súčasných možností, metód a postupov jej identifikovania u zamestnancov a manažérov z hľadiska potrieb a úloh riadenia ľudských zdrojov (personálneho manažmentu) v etape štvrtej priemyselnej revolúcie v súlade so základnými cieľmi Európskej únie ako aj národnej politiky SR v oblasti ochrany duševného zdravia.