Téma bezpečnosti v jazyku pravicového extrémizmu - Štefančík, Radoslav, 1976-
Cieľom príspevku je vysvetliť, ako slovenskí extrémisti formulujú tému bezpečnosti. Hlavná otázka textu je, kto ohrozuje slovenskú bezpečnosť v perspektíve pravicového extrémizmu. Téma ohrozenia bezpečnosti Slovenska a ako aj spôsoby vyjadrovania v jazyku pravicového extrémizmu.