India and the OECD - Comparison of Economies - Grešš, Martin, 1978-
Analýza stavu ekonomiky Indie a ekonomík členských krajín OECD. Použitie klastrovej analýzy. Formulovanie opatrení v makroekonomickej oblasti s cieľom zabezpečiť a podporiť konvergenciu ekonomiky Indie s ekonomikami členských štátov OECD, ktoré vedú k tomu, aby sa India stala jedným z riadnych členov organizácie.