Uplatňovanie cenových stratégií v podnikoch kreatívneho priemyslu - Šagátová, Slavka, 1975-
Kreatívny priemysel a správne prístupy k riadeniu cien sú nevyhnutným faktorom pre jeho úspešný pokrok. Možnosti uplatnenia cenového rozhodovania v kreatívnych odvetviach. Cenové stratégie ako významný nástroj smerovania cenového rozhodovania v podnikoch. Využitie jednotlivých postupov cenových stratégií v prostredí vybraných typov kreatívnych spoločností.