eHealth – efektívny nástroj riadenia zdravotnej starostlivosti - Švejdová, Natália, 1993-
Informatizácia v zdravotníctve ako základný trend, ktorý ovplyvňuje zdravotníctvo a jednotlivé zariadenia poskytujúce zdravotnú starostlivosť. Analýza implementácie systému ezdravie v slovenských nemocniciach. Základným cieľom elektronizácie zdravotníctva je zvýšiť kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Národné centrum zdravotníckych informácií. eHealth ako súčasť informačnej sústavy zdravotníctva. Prínosy eHealth. Hrozby a nedostatky eHealth.