Potenciál kultúry pre potreby biznisu - Tarišková, Natália, 1973-
Súvislosti, korene a kategoriálny algoritmus s cieľom zabezpečiť kultúrne povedomie a akceptáciu manažérskej rozmanitosti modelov a nástrojov, ktoré sa v súčasnosti používajú na riešenie univerzálneho problému s vírusom COVID-19. Sociálne kontexty kultúrnej perspektívy pre obchodné potreby. Model kultúrnych dimenzií. COVID 19 - test odolnosti.