Spoločnosť STOCK čakajú veľké zmeny na pozícii generálneho riaditeľa
Generálny riaditeľ spoločnosti Stock, Roman Pócs po desiatich rokoch zo spoločnosti odchádza. V čele spoločnosti bude pre Slovensko a Čechy stáť generálny riaditeľ firmy STOCK Plzeň-Božkov, Jan Havlis. Po dobu desiatich rokov, spoločnosť Stock na Slovensku, zdvojnásobila svoj podiel v off-trade a v on-trade a udržala si trhový podiel napriek silnému tlaku medzinárodných značiek. K osvedčenej značke Fernet, v roku 2011 pribudla značka vodky Amundsen a najnovšia značka Golden, Tri stromy.