Výsledky hospodárenia rodinných podnikov v slovenskom poľnohospodárstve - Tóthová, Alena, 1968-
Podnikanie v poľnohospodárstve ako froma rodinného podnikania. Definovanie pojmu samostatne hospodáriaci roľník. Perspektívy rodinného podnikania v slovenskom poľnohospodárstve. Faktory vplývajúce na tento typ podnikania - ekonomické, finančné, politické a legislatívne faktory. Počasie ako špecifický a dominantný determinant poľnohospodárstva.