Špecifiká vytvárania podnikateľského nápadu startupov - Bednár, Richard, 1985-
Identifikácia chýbajúcich procesov pri budovaní podnikateľského nápadu startupov na výskumnej vzorke 106 slovenských podnikových startupov. Zhodnotenie sily a spôsobu partnerstiev využívaných startupmi. Jednotlivé fázy rozvoja podnikateľského nápadu a financovania startupov. Použitie vizualizačného modelu Canvas na vytvorenie výskumných otázok.