Architektúra ako odvetvie kreatívneho priemyslu na Slovensku - Uhliar, Miroslav, 1981-
Význam kreativity v podnikaní. Problematika kultúrneho a kreatívneho priemyslu na Slovensku. Vymedzenie odvetvia architektúry ako jedno z odvetví kreatívneho priemyslu a určenie jeho subjektov, prehľad o ich počte a iných štatistických charakteristikách v prostredí slovenského hospodárstva s ohľadom na porovnanie s vybranými európskymi krajinami. špecifiká a charakter ich činnosti, služieb a podnikania. Architektúra ako odvetvie kreatívneho priemyslu na Slovensku.