Verejné obstarávanie, hospodárnosť a efektívnosť počas koronakrízy - Marcin, Matej
Verejné obstarávanie zahŕňa celý rad činností, ktoré sa dejú pred súťažou, ako aj po nej. Hlavne v súčasnej situácii epidémie korony, odporúčam podporiť riadenie týchto činností využitím komplexného softvérového riešenia, ktoré ich značne sprehľadní, zrýchli a zefektívni, poznamenal technologický riaditeľ CTO spoločnosti eBIZ a.s. Matej Marcin. Spoločnosť sa zaoberá vývojom informačných systémov pre podporu procesov verejného obstarávania.