V ITAPSe milujeme nové výzvy a vždy ideme na maximum - Bobáň, Václav
Miroslav Kohút, Chief Operating Officer, hovorí že súčasným trendom digitalizácie je integrácia umelých neurónových sietí, spracovanie obrazu a schopnosť umožniť robotom autonómne myslieť. Spoločnosť ITAPS vznikla ako mladý slovenský startup pred deviatimi rokmi. Tvorí ju tím mladých ľudí, ktorí radi spoločne riešia nové témy z oblasti vývoja technológií a digitalizácie.