Linguistically Summarizing and Visualizing Information from Data Warehouses - Hudec, Miroslav, 1969-
Vizualizácia údajov je výstupom konceptu business intelligence pre koncových používateľov. Lingvistické zhrnutia v skratke. Dimenzionálne dátové štruktúry.