Elektrická energia ako súčasť infraštruktúry v slovenských výrobných podnikoch - Zagoršek, Branislav, 1984-
Dostupnosť elektrickej energie ako súčasť podnikateľského prostredia vo výrobných podnikoch. Aktuálny stav infraštruktúry dostupnosti elektrickej energie na Slovensku v roku 2019. Sledované ukazovatele sú výpadky elektrickej energie, počet výpadkov elektrickej energie za mesiac, priemerná dĺžka trvania výpadku elektrickej energie, odhadovaná strata v dôsledku výpadku energie, dostupnosť generátora, podiel elektrickej energie z generátora, problémy s elektrikou ako prekážka.