Počítače na cestách - prienik dopravy a IT mení svet
Jedným z najvýznamnejších trendov v dopravnom priemysle dneška je využívanie cloudových systémov, ktorých platformy preferujú model softvér ako služba (SaaS). Neobmedzená kapacita cloudu dáva prepravným firmám možnosť poskytovať zákazníkom sledovanie pohybu ich tovaru v reálnom čase. Bezpečnosť pri preprave tovaru pomáha zaistiť Anti-Theft GPS, umožňujúci v reálnom čase sledovať pohyb celej flotily i prepravovaných položiek samostatne.