Pripojte sa... - stanú sa raz z ľudí chodiace počítače? - Marianyi, Peter
V oblasti technológií budú zvládnuté práce s materiálmi na atomárnej úrovni. Budeme vedieť vytvárať molekuly, nové materiály, liečivá. Miniatúrne buldozéry, bagre, odpadové filtre či elektrárne, budú mať schopnosť samoreprodukcie a prenikať do tela človeka, kde budú naprávať všetko, čo treba. Čipovanie ľudí umožní vyliečiť naše telo bez liekov tak, že nastúpi stimulácia nervového systému a mozgu. Už o 20 rokov bude k dispozícii technológia priameho prepojenia ľudského mozgu na internet.