Zmeny v riadení ľudských zdrojov v ére priemyslu 4.0 z pohľadu HR lídrov na Slovensku - Blštáková, Jana, 1980-
Identifikácia relevantných zmien v riadení ľudí na základe teoretických východísk aktuálneho poznania podmienok štvrtej priemyselnej revolúcie. Súčasná empirická podoba systémov riadenia ľudských zdrojov v podnikovej praxi na Slovensku. Výsledky kvalitatívneho výskumu empirických poznatkov HR lídrov podnikov na Slovensku. Postavenie personálnych útvarov v role biznis partnera. Hodnotové zmeny v riadení ľudí vo svete práce v podmienkach priemyslu 4.0 a ich vplyv na metódy, procesy a postupy riadenia ľudí v podnikoch. Otázky tzv. „best practice“, indikátory tendencií vývoja riadenia ľudí v podnikovej praxi. Výzvy pre riadenie ľudských zdrojov v ére priemyslu 4.0 vyplývajúce z medzinárodného prieskumu CIPD.