Vzájomné väzby medzi finančnými ukazovateľmi podnikov pôsobiacich v kreatívnom priemysle - Trúchliková, Mária, 1991-
Finančná situácia podnikov pôsobiacich v sektore patriaceho do kreatívneho priemyslu. Vzájomné väzby medzi ukazovateľmi finančnej analýzy. Faktory ovplyvňujúce finančnú výkonnosť podniku.