Otázky a odpovede nasadzovania virtuálnej reality v praxi - Drahošová, Martina
Všadeprítomný technologický pokrok, vývoj nových technologických riešení, umožňuje nasadiť v priemysle produktové portfólio založené na princípoch virtuálnej reality. S rastúcimi investíciami v tejto oblasti narastá na strane používteľov záujem o praktické aplikácie a tie prinesú pridanú hodnotu do oblasti výroby a služieb. Aplikácia virtuálnej reality v praxi podporuje skrátenie času na zaškolenie zamestnancov.