Commuting Time and Life Satisfaction of High School Students in the Czech Republic, Italy and Slovenia - Janáček, Julius
Výskum vzťahu medzi dochádzaním a spokojnosťou so životom. Zameranie sa na študentov stredných škôl. Výskum založený na dotazníkovom prieskume medzi študentmi v troch krajinách: Česká republika, Taliansko a Slovinsko. Významné rozdiely medzi krajinami, pokiaľ ide o vzťah medzi časom dochádzania a životnou spokojnosťou. Silný vzťah sa zistil iba v prípade Českej republiky.