Do obchodov prichádzajú vianočné edície - Petrášová, Michaela
Každoročná príprava predajcov v rámci vianočných balení potravinového aj nepotravinového charakteru. Pre výrobcov ale aj zákazníkov sa vianočné edície stali už tradíciou, na ktorú nedajú dopustiť. Skúsenosti konkrétnych značiek (Kofola, Coca-Cola, Billa a pod.). Stanovenie cieľovej skupiny. Opatrné očakávania v dôsledku pandémie.