Online predaj rastie v celej Európe - Sudor, Tomáš
V roku 2019 nakupovali cez internet približne dve tretiny Európanov a ich počet sa zvyšoval priemerne o päť percent ročne. Tento rok sa očakáva rast takmer o trinásť percent, ale môže byť aj viac. Najväčšími fanúšikmi online nakupovania sú podľa rebríčka obyvatelia Veľkej Británie. Kde bola zaznamenaná najväčšia dynamika internetových nákupov.