Znižovanie zložitosti ako kľúčová manažérska výzva - Čambalíková, Andrea, 1990-
Moderná manažérska metóda riadenia a redukovania komplexnosti (complexity reduction) uplatňovaná manažérmi na Slovensku aj vo svete ako moderný postup pri podnikaní v podnikateľskom prostredí. Redukovanie komplexnosti ako odpoveď na výzvy pre podniky v súčasnosti: neistota, globalizácia, inovácie, technológie, nadmerná zložitosť a nadmerné množstvo informácií. Výsledky výskumu realizovaného na Slovensku a v zahraničí v uplatňovaní a spokojnosti s nástrojom complexity reduction. Bariéry pri zavádzaní nástroja complexity reduction.