Adaptivní ERP systém - Bartoš, Vladimír
O flexibilite firmy rozhodujú podnikové procesy, ktoré riadia ľudia a podnikový informačný systém ERP. QAD je už 20 rokov označovaný ako veľmi pružný informačný systém, ale v posledných rokoch sa rozhodol túto svoju vlastnosť ešte zvýrazniť. Výskedkom je verzia nazývaná Adaptive ERP. Jej hlavné vlastnosti sú: rýchlosť implementácie a reakcie na zmeny, efektívnosť pri získavaní, spracovaní informácií a ich použitie pri riadeni, a tiež špeciálne funkcionality pre výrobné podniky. Z vyjadrenia Vladimíra Bartoša, riaditeľa pre stratégiu, Minerva ČR.