Akcie Tesly aktuálne klesajú. Je to príležitosť alebo skôr výstraha? - Baloga, Lukáš
Najväčší externý akcionár v Tesle znižuje svoj podiel. Ide o spoločnosť Baillie Gifford, ktorá predala takmer 40 miliónov kusov jej akcií, čo predstavuje podiel vo výške 4,25 percenta.