Koronavírus na Slovensku a v Európe - Cár, Mikuláš
Priblíženie toho, ako sa javí vývoj koronavírusu (COVID-19) na Slovensku v kontexte vybraných európskych krajín. Pohľad na susedné krajiny, ale aj niektoré krajiny, v ktorých bola situácia okolo pandémie veľmi pozorne sledovaná a komunikovaná. Porovnanie medzi krajinami zrealizované pomocou viacerých ukazovateľov.