Niekoľko poznámok k námietke zaujatosti v trestnom konaní - Floriš, Martin
Predpoklady pre konštatovania zaujatosti resp. nezaujatosti, za súčasného rešpektovania rôznorodosti procesného postavenia relevantných osôb. Sudca pre prípravné konanie/samosudca/člen senátu. Prokurátor, súdni úradníci a ďalší. Dôvody pre vylúčenie osôb.