Anticipácia počtu novoprijatých študentov a absolventov vysokých škôl do roku 2025 - Herich, Ján
V článku je charakterizovaný vývoj počtu novoprijatých študentov a absolventov vysokých škôl do roku 2025 v dennej aj externej forme štúdia. Východiskom očakávaného vývoja je demografická prognóza referenčných skupín, a školská prognóza absolventov stredných škôl s maturitou. Pre porovnanie výkonov je v závere uvedená prognóza základných a stredných škôl do roku 2025.