Kontrolný proces v manažmente - Dědečková, Nina, 1994-
Teoretické spracovanie problematiky chápania procesu kontrolovania v manažmente. Vymedzenie základných krokov kontrolného procesu. Stanovenie kontrolného štandardu a meranie skutočného výkonu v organizácii na dennej, týždennej a mesačnej báze. Opis dvoch základných najčastejšie uplatnených schém v kontrolnom procese (pozostávajúci z troch alebo štyroch krokov), spolu s uvedením ich autorov.