Daňové dôsledky nepeňažných vkladov individuálneho majetku fyzických osôb - Brnová, Miroslava
Nepeňažné vklady realizované do obchodných spoločností a ich daňové dôsledky. Fyzická osoba ako vkladateľ nepeňažného vkladu. Fyzická osoba, ktorá o majetku neúčtuje, ako vkladateľ nepeňažného vkladu. Zásoby ako nepeňažný vklad. Odpisovaný hmotný majetok ako nepeňažný vklad. Vlastná pohľadávka ako nepeňažný vklad.