Daňový bonus v praxi v roku 2020 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Daňový bonus na dieťa. Uplatnenie nároku na daňový bonus. Uplatnenie daňového bonusu u zamestnanca mesačne alebo ročne. Uplatnenie daňového bonusu u podnikateľa prostredníctvom daňového priznania iba z ročného hľadiska. Vyživované dieťa na účely daňového bonusu. Daňový bonus na dieťa, ktoré uzatvorí manželstvo. Daňový bonus na zaplatatené úroky pri úveroch na bývanie. Nárok na daňový bonus na zaplatené úroky, ak daňovník nie jediným dlžníkom.