Rada školy, školského zariadenia - kompetencie a zmeny v legislatíve - Stanislavová, Mária
Ustanovenie orgánov školskej samosprávy, štatút rady školy. Zmeny v právnych predpisoch a ich reflektovanie radou školy. Postup činnosti rady školy v krízovej situácii.