Overovanie účtovnej závierky audítorom - Novotná, Ľudmila
Novela zákona o účtovníctve zákonom č. 363/2019 Z. z. účinná od 1.1.2020. Nová povinnosť pre audítorov týkajúca sa IFRS. Novela zákona o účtovníctve zákonom č. 198/2020 Z. z.. Obchodná spoločnosť a družstvo. Verejná obchodná spoločnosť a komanditná spoločnosť. Celková suma majetku, aktíva súvahy, čistý obrat a priemerný prepočítaný počet zamestnancov. Obchodníci s cennými papiermi, banky, nadácie a neziskové organizácie. Audit vo vybraných účtovných jednotkách podľa § 17a a § 19 ods. 4 zákona o účtovníctve. Termín overenia účtovnej závierky audítorom.