Zdaňovanie cien a výhier v roku 2019 - Strählová, Jarmila
Hazardné hry a ceny a výhry v lotériách, stávkach alebo podobných hrách. Oslobodenie cien a výhier od zdanenia v plnej výške. Oslobodenie cien a výhier do sumy 350 €. Peňažné ceny a výhry zo zahraničia a nepeňažné ceny a výhry. Poistné na zdravotné poistenie.