Výdavky slovenských miestnych samospráv - porovnanie na okresnej úrovni - Černěnko, Tomáš, 1981-
Preskúmanie štruktúry výdavkov miestnej samosprávy na úrovni okresov a zmien ich pomerov v čase vo vzťahu k celoslovenskému priemeru.